De gå bra nu xD

Ja nu är 5e & 6e dagen över. Shittan va jobbigt de va! Hel ledig o inge snus. Men kämpe som man e ;)
I fredags gick vi blomslingan runt med Smilla o Chess, kidnappa han tvärest efter jobbe iom att Lilla jobba kwell o Mami int sluta förrens 18. När vi komme till Simon så skulle Danijel just köra från parkeringen så jag frågade om han ville ha Chess x) sen gick vi hem för jag skulle se Camp Rock 2 :P Dave satt först vid datorn och sen låg han i sovrummet och läste 91:an sen hörde jag även snarkningar från rummet ;)
Efter min filmstund så zappade vi tv tills det var dags att sussa.
I lördags (stora gottadagen numera).... fikade vi på Saga handlade till middag. Ja o jag köpte en sketasnygg täckjacka ;D
Sen hände det inte så mycket. Efter maten gick vi vår dagliga långpromenad. Med siktet inställt på ost & kex när vi kom hem. Fast när vi hade gått nästan hela rundningen så ringde Svägerskan och frågade om vi ville komma och äta efterrätt. Så vi gick dit. Varma snåttren med glass :)
Haha dagens bästa, oj va gott det är med varma hjortron sa G
He het snåttren sa jag
dom ba VA?!
He het snåttren
Så H Men G ha du bränt hjortrona?!
hahaha

Iaf så var vi hos dom ganska så länge. Så det blev inget ost & kex denna lördag, bättre lycka nästa :)
Igår gick vi bygda.

På freda på freda på freda ;)

Pussa

Kvällsblogg xD

Överlevde denna dagen oxå. :D
Kändes skapligt sen imorse minus mensvärkast. Men jag överlevde som sagt.
Just nu är Älsk ute och går med Smilla. Jag fick frisedel. Somnade medan han lagade mat när jag låg med vetekudden på magen.

Ja inatt drömde jag att jag och david fick ett barn, alltså här varsågod inte plopp ja födde. David sa de syns ju gott o väl att det är mitt det har ju min haka! Alfred eller Albert kalla han den lilla söta. Mkt liten pojke.
Iaf när jag berättade det för Milla och Charlotte idag så säger Charlotte att hon oxå drömde så inatt. hon fick en pojke av Simon L på jobbet. xD
O när jag berätta de för Älsk nu när vi satt o åt så säger han: O ja drömde att brorsan fick tvillingar igen och jag tänkte jag kommer för faen aldrig att ta mig från det här jobbet! Han hade tom varit nästan åt hållet arg på morgon när han vakna tills han kom på att det var ju bara en dröm.
Men vadå creepy att man drömmer så lika (jag o charlotte) o samma tema (allahopa)

Har fått massa livstecken från Pillan :D Våran alldeles egna LC xD

Ja imorgon sätter vi in nådastöten angående nästa fredag! Watch out xD


Puss på er


Fortsättning följer ;P

Klart vi längtar den här fredan oxå Minsta <3

Idag blir tredje dagen utan snus. O de känns bättre o bättre. Sover übergott bla.
Fast idag kan bli kämpigt! Har fått min mens! O onda utan snus?! de märks hur det går. Har iaf redan proppa i mig massa pills, mota olle vi grinn så att säga.

Nu frukost och vovveprom innan jobb.

Peace

Kämpa Po xD

Vi kämpar på!
Jag gick hit som sagt var. O de var skönt.
Ofattbart va trött o hungri man e när man försöker sluta snusa! Mina ögon vill inte vara öppna!
Lil sis Milla har oxå börjat sluta snusa ;) Frågade henne idag hur det gick, hon sa Jao de gå väl sådär - jag har iaf bestämt mig för att istället för att vara sur och otrevlig så ska jag skratta åt allt.
Och tro mig det har hon gjort! ;P Men det är inte så konstigt om hon skrattar om hon mår som jag, trötta mänskor bruka skratta åt minsta lilla :)

Jag ska gå hem oxå :)
Bara för att Älsk svara på mitt kan-du-hämta-mig-när-jag-slutat-sms med följande svar:
Jag kan väl komma och gå och hämta dig? Så går vi hem.
Det var inte särskilt svårt att nappa på :)
Hurtiga som vi är.

Snart är denna vecka över.
Ska hjälpa Najna flytta på lördag, iaf så mkt som jag orkar.
Sen vetteklån vad som händer mer i helgen.
Nästa fredag e nåt att längta te!
Vi håller tummar o tår :D


Peace Out ;)

Allvaret!

Igår började allvaret! Eller redan i måndas egentligen. Jag o älsk ställd oss på vågen :S int se skoj dåra. Så nu ha vi lova varann att skärpa oss. Så inge gotta what so ever på vardagar. Lördagar kan man få gotta sig, men ingen annan dag. Plus att i förrgår kvällst så fick ja slut snus och köpte inget nytt. Gick helt utan snus igår, gick förvånansvärt bra men jag var mkt mkt trött och off i huvet. Idag är då andra dagen utan. Jag tror och hoppas det kommer att gå bra. Det mest roliga är att se när älsk märker att jag inte snusar någe mera. Det borde vara ganska snart för han ha köpt en stock rapé och det försvinner ju inget från den ;)
Jag sover iaf bra när jag slutar. Så bra att vi gick i säng kvart  i tie o klev upp kring halv sju xD Fast jag jobbar kväll ikväll :P Men man vill ju gärna vara trött när den andra är trött.
Ja apropå allvaret, så förr förra veckan ville älsk att vi skulle börja gå varenda dag efter maten. O det har vi hållt fast vid, i söndags blev det tom två långa vändor :)
Iom att jag jobbar kväll idag så ska jag gå till jobbet, så få älsk o smilla gå själva ikväll.
Jag sa till älsk att om jag mot förmodan inte skulle gå på jobbet idag så måste jag gå när jag kommer hem. Men än så länge är jag inställd på att traska :D Sitter bara  och fördriver tiden nu tills jag ska gå och lämna smilla hos mormor.

Mer får ni inte!
:P

Nästa freda sis!!
O 6/11 <3


Älgjakt xD

Ja då ha man pröva på å jaga lite älg. eller iaf fått testa atmosfären o stämningen när älgjakt pågår :)

I onsdags for jag o Lilla på hockeyn, Det var ju SAIK vs Timrå.
Vi hade Leka Stuga me Timrå kan ja lova.
Dåligt irri det är me alla ungar där! Dom kuta bara fram o åter, man had sjå ve o flytt se så dom tog se förbi så man missa ju lite händelser på isen! Varför ta me se dom om dom ändå int tänk se?!
Vi gick iaf hem efter andra perioden, tänkte att en 4-0 ledning tappar inte våra grabbar i första taget.
sen for jag hem o såg till att allt var redo för min efterföljande tidiga morgon. Väntade på att MyGirl sku komma me sina jaktklea o hämta smilla.
Kring 22,45 gick ja i säng! Ja va redan trött vi sjutiden :S
Iaf så sa jag och skrev även på facebook att vi sku fara härifrån Flata klockan 20i5 på morgon.
Vaknade 3,45 igår morse. O tänkte då jag har 1h o 15minuter kvar innan alarme på telefon piper. Sen börja ja tänka (en bedrift klocka 3,45 på morgon) men hur smart e ja då?! varför ställer jag klockan på 5 när vi ska fara 20i?! så de va bara att kliva upp 3,45 för jag hade ju ställt klocka helt jäkla fel.

G hämtade mig på utsatt tid. O när vi kom upp te stugan så låg alla jägare o sov :P G började göra matsäcken sin o äta lite fika innan dom andra klev upp. Äldst först o yngst sist. Trötta som få va dom. Så fikade alla grabbar och gjorde matsäckarna. Sen satte vi oss i bussen o åkte till jaktstugan där alla samlas innan jakten. Pass blev utdelade o vi for. Tack kära älskade älskling att du väljer ett pass där man fick gå ungefär 7km i BLÖT MYR innan man va framme vi torne! (snacka elofsson träning). Där satt jag på stolryggsäcken i flera timmar och hade sjå me o hålla mig vaken, o tyst som en mus gatt man va. Dave satt uppe i tornet o såg ut att ha problem o håll öga öppe han me ;P Efter typ nån timme när jag var som närmast att somna så hör jag BRAAAAAAAAAAAAK o hjärta flyg oppi halsgropa! Då vare mitten bräda på sitsen oppi torne som braka sönder! Fatta livsfarligt. Det där tornet såg int så helt ut någerst. :P
Kring 10tiden möjligen elva så traska vi tebaka (denna gång fick vi prata vanlig ton) då var det dags för fika :)
O efter kke en timmas fika var det bara på igen. O ja trodde o bävade att vi skulle tebax på exakt samma ställe. Men så var det inte :) Det blev ett annat ställe o david va trea o välja pass. Så vi behövde inte gå någerst. De va bara bredave vägen. Där fick jag sitta uppi torne, men ja gilla de inte så mkt. De va svainhögt o rörde sig i vinden!!!!
Efter kanske en timme på det passet så ropa ena hundförarn att en ko va påväg åt vårat håll. En stund senare hör man *pang *pang*. Sen sa dom på radion att stort djur skjutet. Men dom avblåste inte jakten trots att dom endast skulle skjuta ett djur igår så dom kunde jaga ett idag och sen ha kvar 2till oktober jakten. Men efter ett tag blev det avslutat. Så vi gick till fikaplatsen o väntade där. Tills Jan kom med fyrhjulingen för att hämta älgen. Så vi fick åka släp efter fyrhjulingen ända tills han skulle in i skogen. Då traska vi. O över myrar o allt igen :S Men jag ville gärna se en nyss dödad älg. O där låg hon, där skogen va som tätast, o såg så oskyldig ut.... O liten va hon oxå. Dom lasta kvigan (som det var) på släpet och började maka way tillbaka. När jag kom ut ur skogen upp på vägen så gick jag till tornet på andra sidan vägen o satte mig! Mina ben var inte med på att gå nå mer typ.
fast då kom ju alla ut ur skogen o vi såg att dom andra som inte följde o hämta älgen stod borta vid fikaplatsen. Så man fick gå dit innan vi kunde åka bil till slakthuset. Då man fick se hur det går till att ta av skinnet osv.

Sen for vi te stugan, Bea va vi slakthuse me onga för Tobben ville se en nyss dödad älg, det var dags att göra nå krubb. Innan maten (medan den koka) så fråga Anders om jag kunde se till små tjejerna medan han o bea o tobben gick o basta. Jajamen sa typ jag. Men alltså det är fasiken jobbigt. Dom kuta åt olika håll o klåfingri ä dom ;) Fast ena e bättre o lyssna än den andra busungen.
Iaf så åt vi mat, köttgryta o nypären. Sen komme Emil o ville utmana grabbarna i luftpistol (han tävlar i det) o när dom höll på rigga det så packade bea in alla barn i bilen. Och jag hade frågat tidigare om ja fick åka me. O det fick jag så jag åkte med dom.

Var hemma just vid åtta tiden. Packade upp allt o gjorde det som gatt göras. Sen blev det sängen! Jag har i natt sovit 12timmar utan avbrott!

Har varit o hämtat Smilla hos Ingo o handlat inför kvällens middag. :) Snart ska ingo och flod komma och fixa så jag kan använda mina extralysen :) det är verkligen på tiden.

imorgon kommer älsk hem från jakten. Dom va bjuden på middag o fest hos en av sthlmarna som jagar me dom, han ha nyligen fyllt 40. Annars skulle han ha kommit hem ikväll. Så därför ska jag bju Lilla på middag o sen ska vi se nån bra film :P

Så fåre va bra me blogget för den här gången.

Puss på er!
Krama!

Mästerskape ;D

Igår efter jobbe for jag hem o åt blodpudding, sen for jag och lämnade Smilla hos MyGirl o Ingo. Sen gasa
ja vidare till Håx för att iaf se på när dom hade det årliga mästerskapet.
David tyckte jag skulle vara med, men när jag såg vad första grenen var så sa ja blankt nej till medverkan.
Gren 1: Springa ca 70meter, skjuta me salongsgevär på en typ skidskyttetavla, 3skott var endast en träff krävdes men om man missa alla tre skott så fick man 1,5minuts tidstillägg. Sen var de bara att springa varvet igen o skjuta. 3skott en träff krävdes.
Den grenen var jag inte sugen på. Iom att jag hållt i ett gevär två gånger i mitt liv, aldrig skjutit salongs, plus att geväret är ju såklart högerstyrt. bla så sitter omladdningen (kallar det så har ingen aning vad det heter) på höger sida så om jag skulle ha skjutit och missat hade nån gutte hjälpa mig o ladda om. för de satt emot mig medan det sitter ifrån på dom.

Gren2: Kast med 10taggare med tvåhandsfattning på båda sidor hornet. 2kast var längsta räknas. När det var Davids tur så sopa han banan med dom. Men hans andra kast resulterade i att hornet gick av ;S Så övriga fick kasta en del med fel hand. Så dom kasta ju längre.

Gren3: Blåsrörstävling mot darttavla. Tre pilar var och totala räknades.

Det var roligt att se gubbarna tävla. Vilken tävlingsinstikt vissa hade ;)

For hem kring kvart  i nie. Hämtade smilla hos MyGirl och lånade SATC filmen.
Diskade bort lite och började se filmen. Spolade förbi det lilla jag redan sett. Såg hela filmen innan jag gick i säng kring 24tiden :S

Ikväll är det hockey!! De gillar vi ;D

Nu jobba.

Älska!
Puss


Let's Go

Ingen gladare än Alex ;D
Här gör vi ett försök till bloggning.

Idag åkte Älsk te Håx för att jaga älg en hel vecka.
O vad gör jag? Putsar fönster! How fun is that?! Men nya gardiner i fönstrena gjorde susen i finhet i lägenheten xD O helt plötsligt kan man se ut! :P Det blev en väldans stor skillnad kan jag berätta! Vattnet var typ kolsvart när jag hällde bort de! Men så var det väl säkert åratals sen dom fick sig en omgång sist. Känner mig duktig.

igår for jag med en av mina älskade lillasystrar, och Världens bästa Alex till stan och BOWLADE! Det var kämpesköj :D
Det ska vi göra igen.
Alex e en vän att räkna med. O du Alex ska veta att vi alltid finns här för dig även om du lämnar oss i sticket efter nyår ;) Men vi önskar dig all lycka.

Ser bones medan jag skriver. Det var ett tag sen jag såg det, tur det inte är en del två eller så så att man fattar klent. Nu kan man hänga med. Efter bones ska jag se Valentine's day.

Har haft semester för ett tag sen oxå.
En vecka själv, då for jag till Föllinge med Lilla för att hälsa på Minsta o hennes "fru". Vi drog en roadtrip te Valsjöbyn o mitt avgasrör lyckas gå av :S Rosta av rättare sagt. Men det var roligt att vara i föllinge dom där två dagarna. En dag på första semester veckan så bakade jag o Lilla klåddern med PapaBaloo :p Lite king vi va då.
Sen gjord ja int så mkt tro ja.
andra veckan hade även Älsk semester! Så då for vi och va i stugan i tre dagar. O va ja inte gillar gamla gaggiga hus när man ska sova där o Älsk som ska skydda mig från allt ont somnar som en stock så man ligger där helt i sin ensamhet och hör hur det knakar o blåser! Tur som faen att man int blev tokpissnödi så man hade gutta ut på toa iom att de endast finns utedass! O ja tro int att Smilla e te så stor hjälp för det verkar som hon e mörkrädd hon oxå!
Sen for jag o älsk en dag o bowla i stan. Jag vann ;) Han blev lite depp över de.. hehe.

Jag tror inte att jag kan uppdatera vettigt nå mer, int för att jag vet om det jag skrivit var vettigt xD

Inga roliga drömmar att förtälja heller.

Ha de bäst!
Älska <3