Ratmaster :P

Veckan är kommen. XD
Veckan då en container står på parkering till mitt förfogande :P Mest mitt skulle jag då iaf tro.
Jag hade så stort planerat att fara på soptippen imorgon med massa massa rat som jag av någon anledning äger. Men då upplyste min granne mig att varje vår tar bostadsföreningen hit en container som man får kasta allt som ska kastas i. TACK sa jag. Började packa ihop i inneförrådet i söndags. Sen bar jag ut det igår och sen fortsatte jag litegrann med uteförrådet. Sen idag bar jag ut vardagsrumsbordet från tvrummet och kastade det i containern. Sen micron som brunnit. Och så fortsatte jag med förrådet. Så nu är jag så gott som klar xD Jag är ganska så nöjd. imorgon på morgon ska jag bära ner kartongerna som står häruppe och ställa dom nere för nu finns det plats där. Så blir det bara en klädkammare här uppe. Tack gode gud för det. Jag ska bära upp byrån från uteförrådet och ställa i klädkammarn.

Jag är sååå trött idag. Min cykel blev överbackad häromdan. Så jag har klivit upp 5,45 två dar i rad nu för att gå till jobbet. Igår var jag mäkta pigg när klockan ringde på morgonen. Men idag var det värre. Jag fastnade i min dagbok. Dagboken jag skrev för 7år sen. Vilken tillbakablick. Mycket av innehållet hade jag förträngt. Det var roligt att läsa iaf. xD

Nu ska jag se klart the mentalist, sen blire kvällspromme med lurvet. Sen SOOVA! jobbar kväll imorgon. Så därför hinner jag pjåta på morgon imorgon.

Over and out

Sm för hela slanten

Ja då var det över. Det man som smått har sett framemot. SMhelgen med älsk på besök.
Vi for dit på torsdan efter jobbet och kollade om det krävdes nån hjälp. Men dom hade varit flitiga och det var bara invägning av alla tävlande. Så då tänkte vi i solen gå ner och vänta på älsk buss. Det var rent stekhett ute. Som tur var hade jag shorts på mig. Där stod vi då ett tag och väntade. Han dök upp och vi gick till MyGirl och letade hennes försvunna börs. Sen var det meningen att fara hem och lämna älsk väska men vi for förbi hök och kollade läget. Där var det hockey för hela slanten. Så vi kom på den briljanta idén att fara till Mygirl och kolla på hennes nya film som kommit i postlådan. Så vi lämnade väskan på bron på Hök och gick. Filmen var faktiskt bra men sen kändes det att timmarna rusat. Så vi tog vårt och gick förbi Hök och hämtade väskan och sen hem för att sova. Det var ju trots allt en dag efter. :P

Upp rätt tidigt igår för att fara ner till SM. Vi hade fått arbetstiden 15-18. Vilket betydde att vi kunde kolla på alla kval. Erik tog sig inte till final men blev mkt välförtjänt 3a. Sen var det ju våran olycka att ha fiket under finalerna. Men vi tjuvsprang och kollade när sista finalen gick av stapeln. PO. Den var mäkta spännande, dom fick domarens grepp och den satte som aldrig fart. Alla satt på helspänn. Alla strömsundsbor gjorde sitt och skrek PO PO. Dom blev fastspända och så var det dags för avgörandet. Och PO vann. :D Helt klart mest påhejad. Sen blev det på affären och handla middag. Hem till mig och laga den. Tunn kött med pfrites och sallad. Vi satt oss ner halv åtta! och åt middan. Jag älsk Lilla MyGirl E &E. Efter det drog vi och kollade på tv hos lilla. Tröttheten kröp sig på. Tillslut gick vi hem o sovde.

Idag var det upp som vanligt och fara ner. Vi hade 12-15 idag. Vilket gjorde att vi nästan missade alla kval istället XD. Men vi kunde återigen smita iväg för att se alla. Det gick inte så bra för Erik. Men goliat blev 3a i sin klass. Vi satte oss i god tid i salen innan finalen. Tredje raden från scenen. Så när väl finalerna drog igång så hade vi gode bra platser. Timmarna bara rann iväg. Kring halv sex sex drog älsk hemåt. Han var less. Jag hade planerat hårfärgning och duschning innan banketten klockan 19. Jag komme hem 18,25! Efter en promenad i ultra rapid. Jag tvärfärga håret. Det skulle bara vara inne i 25minuter. Sen duscha jag och klädde om. Kom till banketten ungefär halv åtta. Men vi var inte sist iaf. Där var det grillbuffé och underhållning. Alla kuta omkring senare och bröt arm med varandra. Kring elva drog jag och älsk hem. Nu ska vi strax gå i säng.

Måste säga att killar med muskler är grejer det ;)
Dom som var klart starkast hade överarmar som mina lår ungefär! Fatta musklerna. :O

Grattis Strömsund till alla guld och silver o brons.
Grattis Bergstrollet till 2 SmGuld efter två veckors armbrytning!

Älskar er alla de mina!
Trollonga!

Over and out o.O