Vissa dar

är det inte meningen att man ska öppna ögonen!
Idag e en sån dag!

<3 Tack för hjälpen!!

Fyfaenolitetill!

Idag inleds Operation Smilla. För hujeda mig vilken stank det är numer när hon fiser! Snacka kärnavfall! O vi ska int ens snacka om andedräkten från andra sidan.....
Man kan ju undra vad hon fått i sig ihelgen! :S

Hänt annars då?
Ja va ju på julbord i fredags. Jens Lind <3 var där o höll föredrag. Helt jäkla underbart! ;P
Jag åt massa massa gravad lax o annat gotta.
Klockan 22,10 for jag hemåt, till min loverboy :P
Där sov jag över och sen klockan typ 12,25 for jag tillbaka till stan ;)
SKulle hålla mamma sällskap och agera filmare på en av hennes kurser. Vi bodde på hotell.
På söndan va vi på Ica Maxi o shoppa loss, mest mat. Sen for vi en sväng på Lillänge.

När jag kom hem så gjorde jag skinksallad, som jag har ätit 4ggr av! Sen for jag på buggen, men det var inte världskul pga att jag hade ont i ena höften! O de berodde nog på att jag inte hade dom bästa skorna när jag var i stan!

På freda e de dans i Rossön. Sen vetteklån va som ska hända.
Tar dagen som den kommer.

Snart e de jul :S

Pusssss

I'm walking on sunshine x)

Efter den hårda helgen så klev jag upp 5,45 i måndags och slog följe med MyGirl till jobbet, gåendes! Jag var rädd för att mina ben skulle vara allt annat än villiga att röra sig. Men det gick faktiskt bra. :)
Sen åkte jag med VÖ hem efter jobbet. Man ska ju starta lugnt.
Jag slängde i mig mat och sen tog jag Smilla på långpromenad. Som slutade hemma hos en sovande älskling ;)
Där var vi alldeles för länge, o ja han vakna ju när vi väckte han. :P Iaf så kom vi hem kring halv tolv tro ja bestämt. :S

Upp o hoppa igår 5,40 (pga att jag inte kunde bre mackor på kvällen före) gick den sedvanliga rundan med Smilla på morgon. Sen traska för att möta MyGirl o återigen vandra på jobbet. Sjukt trött var jag! blev inte piggare efter promenaden, blev inte piggare efter duschen. Sa till Mikey bla att inte skulle man retas med mig en dag som den. Men det gick skapligt bra iaf. Jag överlevde. Hehe. Pga av tröttheten så tog jag en promenad även hem. Raska steg försökte jag mig på. Hann nästan fram till älsklings jobb, jag var kanske 150meter ifrån när jag såg han svänga ut o åka hemåt. Hemma möttes jag av Papi o Diesel. Gick upp och började med maten medan jag väntade att Ma skulle komma för att vi skulle gå en långpromenad med vovvsen.

Så igår blev det väldigt mycket motion för mig! Efter prommen med hundarna så spola jag upp ett bad med olja, för att skona min torra hud. Jag var trött och sliten när jag satte mig framför tvn iväntan på älsk. Gick o la mig halv elva. :)

Har sovit som en stock inatt! Var riktigt artigt att vakna imorse.

O återigen har jag gått på jobbet. :D Ska nog inte gå hem idag. Måste få vila litegranna oxå. O imåra tror jag det blir cykeln. :)

Snart e de julbord :)

 

Puzzz


Vikket drama!

Nu ska ni få höra nåt hemskt!
Jag tycker då det iaf.
Vi for på dans igår, nästan alla som är med på våra buggkurser.
O inför dansen så börja Ma prata om att en av damerna, vi kallar henne M är i lag med JC. Men vill inte ha JC utan hon e helt upp över örona inställd på att få MrBean på fall.
Iaf så står vi utanför Pelarn o väntar att alla ska stråla samman. När M o JC kommer i sin bil så kutar hon ut o frågar vars Cher är (snygga kodnamn va;) ). För hon ska åka med henne hon. Då säger Madde att nej där ryms du inte för vi har redan bokat plats i hennes bil jag och min son. Nä du sa M jag ska åka där o jag ger mig inte, ni kan åka med min gubbe! Anledningen att hon ville åka med Cher var för att hon hade hämtat MrBean o Pepparkaksgubben innan hon kom till pelarn! Ja så JC for ju då med Madde o son i bilen. Jag MyGirl o Hjördis åkte med Ma.
Men vilken stil M kör med! Ja gillar inte henne på en fläck! JC stod breve hon när hon sa att hon sku åka me Cher o inte tänkte ge sig på den punkten! Men hallå?! varför åker hon inte med sin egen karl?
Till saken hör oxå att MrBean inte e de minsta intresserad av M! Moahahahaha. Tjinligt åt hon.

Ja åter till gårdagskvällen. Det var SKETASKOJ! Ja dansa faktiskt oräkneliga gånger. Lite nöjd :P Men känner mig fortfarande ganska osäker på mig själv. Men så länge den man dansar med dansar bra så går det genast bättre för en själv har jag märkt. Det gäller både buggen o foxtroten xD

Vi ha sutte o sett slalom nu på morron. Jensa!! lilla älsklingen! Vi gillar dig ändå!
Nu håll vi tummarna på myran o hargin o Mackan ofc!
Do IT!


Kram på er


Lonely............

i am so lonely.........

Sitter här tröttare än den tröttaste! Såg DaVinci Koden med Minsta igår! O klockan hann bli riktigt mkt innan vi gick i säng. Men den var bra så det var det värt. Fast idag har det varit en hård dag, folk sjuka och mkt att göra. Men as always så fixar vi ju det ;) De e ju int ens svårt! Dagen gick iaf skapligt fort!

Har inte uppdaterat så mkt i veckan. Orsak?
Det är ju så att min darling är i Tjeckien med några vänner, så hela veckan har gått helt åt att umgås med honom.
Kan lova att jag saknar han som bara den!
Fick så söta o hjärtvärmande mess igårkväll och inatt! <3

Imorgon blir det skriller med MyGirl. Det var väl kanske 8år sen sist eller nåt sånt. När jag lyckades paja höften! Så vi kör säsongspremiär imorgon.
Sen på kvällen drar vi på DANS! Ska fara till Laxsjö och försöka dansa till Fålings. :D
Osså på söndag blire ju då buggkursen!

Slå mig int ja e från Malå, men jag vill hemskt gärna att denna helg ska gå fort! Dels så att darlingen kommer hem och för att Papi kommer nästa vecka!

Fredag nästa vecka! Då ere julbord med jobbet. Och även då dans till Fålings. Tihi, kke därför vi far imorgon tjuvträna lite ;)

Ja du Sis ;) 4ever! eller vadå?!

Ja min sambo e ute o svänger sina lurviga ikväll, så vovvarna och jag har fredagsmys tillsammans. Men det var int så roligt. Ska se om jag har nån film vi kan kika på. Lutar åt en tidig kväll! Funderar skarpt på att ta ett bad med olja. För det är kallt ute nu o då bli ja torr som fnöske över hela kroppen och det KLIAR!


Längtar tillbaks!


Tjarå!

Majgrän?!

Vakna imorse av att jag hade mäkta ont i huve över ögat :S Men det är bara bita ihop.
Vaknade även inatt av att Smilla SKÄLLDE! fyfaen säger ja bara! Sen frusta o pusta hon...

Det har hänt mycket sen sist. Stadstur med tillhörande shopping och halloween som inte gick av för hackor. xD
Jag hade klätt ut mig till Marilyn Monroe ;D Vi var först o åt hos mamma och sen for vi unga till Madde & Tomas och var där tills det var dax att gå på Grand. Vi löste även in oss på hörnet.
Det var roligt som bara den. Orkar inte skriva mera om den kvällen.

Sen har veckan gått och en helg varit igen.

Har gått o blive med sambo. Får se hur länge det varar., Systeryster har slagit rot i gästrummet.

I fredags hade vi middag hemma hos mig. Mamma Flisa Milla David Tina & jag.
Smaskens. Sen for alla utom David. Vi såg film och umgicks till sena natten.


Nä jag klarar inte skriva mera. Ska springa o skölja ner en tablett o hoppas detta släpper!


Kram på er