Midsummer and weekend :P

Tjo vad den här långa helgen har varit underbar xD
På midsommarafton tog jag och lurv sovmorgon så ini bomben. Vi var inte alls snabba på att ta oss hemifrån. Fast vi vad iaf inte sist. Minsta o Bonken mötte upp oss efter vägen till Mami. Dit hade inga andra kommit. Dom ringde efter pojkarna, fick även be dom kuta förbi Lilla för att se om hon överhuvetaget levde. Men hon satt och gassa på altanen så hon hörde inte när dom knacka. Och telefonen hade hon på ladd avstängd. Men hon och Chessen blev iaf kontaktbara just precis som vi skulle äta sill lunch.
Vi dukade fint på altanen hos Mami o PapaBaloo, bar ut deras megafina köksbord. Sen dök alla upp och det blev nubbe och sill. Efter det så spelade vi kubb. Killarna mot tjejerna. Killarna vann. Men det var inte förrän 5e matchen som det blev avgjort :P Massa öl drickande blev det tillsammans med kubbspelandet. Life :P
Sen startade vi grillen och dukade på middagen. Det var grille kötte och plankmos och pärsallad. Med melonsallad till. Mumma! Vi åt så vi stårkna :P
EFter det blev det mer öldrickande. Eftersom mami fyllde år så hade vi gjort en jordgubbstårta. Den åt vi på kvällskvisten.
Sen kom Lisas Mami och "papi" och lillasyster. Då fanns det ingen tårta kvar, men mami hade en chokladtårta i frysen.
Vid 22-tiden tro jag det var, så kom Gunsan och Monkan och hämtade mig och Lilla. Då drog vi te havs en sväng. Men herreminje va dött de va där. Mygger va de enda de va gott om ;)
Vi drog hem och gick och la oss xD

Igår var vi hos mamma hela dagen. Dom bjöd på mat. Sen blev det efterrätt hos Minsta o Bonken. Sen gick jag o Smilla hem o chilla.

Idag ha hundarna bada 2ggr! Dom e nöööjd..

Nu ska jag tebax till tvn.

Tjao

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej = ) Ja, eran midsomamrhelg verkar ju ha varit helt perfa =) Men ni verkar ju alltid ha roligt tillsammans = )

KRAM KRAM

2009-06-21 @ 21:21:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback